Asiatisk sticky pork

Asiatisk sticky pork

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Asiatisk wok er både sunt og godt – en sikker vinner i middagsplanen! Den mørke og smakfulle sausen vi har laget her er perfekt til det saftige svinekjøttet.

Fremgangsmåte

Ha strimlet svinekjøtt, woksaus, soyasaus, honning, brun farin og presset hvitløk i en bolle. Bland det godt sammen før det skal stekes.
Kok risen etter anvisning på pakken.
Kutt vårløken i ca. 5 cm lange biter. Varm olje i en stekepanne eller wokpanne. Fres kjøttet i pannen i 4 minutter mens du rører. Tilsett vårløken og la det steke i ytterligere 2 minutter. Ha i wokmix og rør om. Hell til slutt over limesaft og krydre med salt og pepper.
Server retten med ris, og gjerne med ekstra limebåter til.