Joker Granvin

Åpent nå (stenger kl 17:00)

Åpningstider

Søndag
12:00 - 17:00
Mandag
09:00 - 19:00
Tirsdag
09:00 - 19:00
Onsdag
09:00 - 19:00
Torsdag
09:00 - 19:00
Fredag
09:00 - 19:00
Lørdag
09:00 - 18:00

Kontakt oss

Hardangerveien 2509
5736 GRANVIN

Telefon

56525400

I tillegg tilbyr vi

TOO GOOD TO GO FORUNDRINGSPOSER

Er du sulten? Med Too Good To Go-appen kan du spise god mat til en god pris samtidig som du utgjør en forskjell. Too Good To Go-appen knytter butikker som har mat til overs med folk som har lyst til å redde mat til nedsatt pris. Dette er mat som er like god å spise, og som legges ut i posene før de går ut på dato. Bestill en forundringspose i dag du også!

Throw No More - Datovarer til nedsatt pris

Gjør en god handel og vær med på å spare miljøet! Hjelp oss med å redusere matsvinn, samtidig som du gjør gode kjøp! Få oversikten over varer som har fått nedsatt pris på grunn av dato. Last ned appen fra Google Play eller App Store.

Bestill kaker på nett

En god nyhet fra en god nabo! Nå kan du bestille kake på nett (eller i butikk) innen kl. 12.00 og hente den hos oss dagen etter. Vi har kaker til enhver anledning - enten du skal ha kake til barnebursdag, bryllup, 60-årslag eller bare til et hyggelig treff med venner! Velg blant bestselgere, eller sett sammen din egen variant. Ønsker du å ha hvit eller grønn marsipan, sjokolade- eller syltetøyfyll eller vil du ha bilde av bursdagbarnet eller konfirmanten på kaken? Kakene er bakt i Norge av Bakehuset. Se vårt store utvalg i nettbutikken kakebutikk.no, eller klikk bare på vedlagte link.

Gratis heimkjøring på fredager

Vårt mål er å væra best på service, og som ekstraservice tilbyr vi derfor gratis heimkjøring på fredager.

Joker Granvin

Velkommen til vår søndagsåpne butikk i Granvin! Hos Joker Granvin kan me blant anna frista med lokale spesialiteter fra Voss kjøtt, Hjønnevåg fiskmat og Generasjonsmat. Me har døgnåpent Cirkle K stasjon som har bensin og diesel. Me har gass, oljeprodukter og bilrekvisita. Vårt mål er å være best på service, og som ekstraservice tilbyr vi derfor gratis heimkjøring på fredager. Kjøpmann Synnøve og resten av teamet ønsker nye og gamle kunder velkommen til en hyggelig handel!