God tur fra oss i Joker!

Vi hos Joker blir glade når du tar turen til en av butikkene våre. Men vi blir også glade når du tar turen ut i naturen, siden vi som den gode naboen også ønsker deg en best mulig helse.

Et av våre bærekraftsmål går ut på at vi skal aktivisere den norske befolkningen. Og da er det jo fint at Joker er et naturlig utgangspunkt for fysisk aktivitet, siden mange av butikkene våre har noen av verdens beste turmuligheter rett utenfor døra.

I samarbeid med Den Norske Turistforeningen ønsker vi å inspirere deg til å komme deg ut på tur. Derfor presenterer vi 12 flotte turtips som tar utgangspunkt i Joker-butikker rundt om i hele landet. Det er lokale DNT-turlag som står for tipsene, og turene er sesongbaserte og varierte. Vi ønsker nemlig at flest mulig skal kunne ta turen. For uavhengig av generasjon, trenger vi alle mosjon.

Hadde 2024 hatt over 460 måneder, så hadde vi naturligvis inkludert turtips som tok utgangspunkt i samtlige Joker-butikker. For det er virkelig mange turperler der ute – både i natur og nabolag. Og kanskje finner du en hittil uoppdaget turskatt i nærheten av din Joker-butikk om du tar turen innom ut.no

Uansett om turen er kort eller lang, kan det være en god idé å starte turen hos Joker. For uten mat og drikke, duger turen ikke. Og legger du turen til en ubetjent eller selvbetjent DNT-hytte, kan du finne «Mat med utsikt». Dette er et oppskriftshefte som gir inspirasjon til god og bærekraftig turmat basert på ingredienser du kan finne i hyttens proviantlager og hos Joker. Oppskriftene er også basert på ingredienser du kan sanke rett fra naturen gjennom de ulike sesongene.

God tur fra oss i Joker!