Tid for 17. mai-feiring

«17. mai er vi så glad i, moro vi har fra morgen til kveld»!

Nå er det tid for å være sammen med både familie og venner, gå i tog og rope høyt «hurra»!

God mat er som regel også en viktig del av feiringen, og her er det mange muligheter, hva med ulike tapas- og koldtbordretter? Et fristende dekket bord med varme og kalde retter er praktisk, og enkelt å tilpasse til både få og flere gjester enten om man skal ha gjester til frokost eller middag. La gjerne gjestene bidra med en rett hver, da blir jo festbordet variert og spennende! 

Is, pølser og burgere i fleng gjør dagen til en fest for barna, men også de koser seg nok med å plukke ut godsaker fra koldtbordet. 

Og la oss ikke glemme deilige kaker og desserter - det hører også med til 17. mai. Is og bær kan være en enkel og frisk avslutning på måltidet, eller du kan slå til med å servere en flott festkake! 

Og rekker du ikke å bake kaken selv, er det lov å bestille kake og hente den i butikken dagen etter - les mer om kakebutikk.no her.

Husk at mange Joker-butikker holder åpent på 17. mai - se spesielle åpningstider ved å søke opp din nærmeste butikk.

Joker ønsker deg og dine en riktig god 17. mai feiring!

Relatert innhold

Godt på grillen

Godt på grillen

Sommer, sol og grilling - kan det bli bedre? Oppskriftene trenger ikke være kompliserte for et vellykket resultat. Grønt er skjønt, også på grillen. Her er mulighetene mange til å få i seg flere av sine "fem om dagen" - legg grønnsakene eller frukten rett på grillen, i folie, eller bruk grillspyd for et fargerikt måltid. Her har vi samlet et knippe til neste gang du fyrer opp grillen!

Sommerens beste desserter

Sommerens beste desserter

Sommeren er til for å nytes, og da hører en god dessert med. En søt eller frisk dessert gir en god avslutning på måltidet - for hvem liker vel ikke dessert? La deg inspirere til å prøve et par nye oppskrifter denne sommeren!

Flotte, stressfrie 17. mai-kaker

Flotte, stressfrie 17. mai-kaker

Du trenger ikke være konditor for å få til disse flotte festkakene.

Finn ut hvordan du enkelt imponerer gjestene
De fine maidager

De fine maidager

Maimåned åpner for å kunne nyte ekstra av den deilige våren. Vi skal feire 17. mai og det er den internasjonale hamburgerdagen i slutten av månden. Med andre ord, det er mye å glede seg over i mai!

Finn oppskrifter som gjør maifeiringen ekstra god her