Nå kan du tæppe i våre butikker

Med kontaktløs betaling slipper du å stikke kortet inn i kortterminalen. Det holder at du tæpper kortet på terminalen for å betale.

For beløp under 400 kr trenger du ikke å taste inn PIN-kode. Beløp over 400 kr krever PIN-kode.

Hvordan sikrer jeg Trumf-bonus på mitt kjøp med kontaktløs betaling?
De aller fleste får Trumf-bonus automatisk når de tæpper et Trumf-registrert bankkort. Noen medlemmer med eldre versjon av kontaktløst kort vil imidlertid ikke få Trumf-bonus ved tæpping. Medlemmer med eldre kort må derfor sette inn kortet i bankterminalen og slå PIN-kode for å få Trumf-bonus.

Hvordan vet jeg om jeg har en ny versjon av kontaktløs kort?
Dette kan du sjekke på kortet ditt. Dersom «BankAxept» sammen med symbolet for kontaktløs betaling står på fremsiden av bankkortet ditt har du en ny versjon og får automatisk Trumf-bonus ved tæpping av kortet.

Hvis «BankAxept» står på baksiden av kortet, har du mest sannsynlig en eldre versjon av kontaktløs kort, og du må da sette inn kortet i bankterminalen ved betaling for å få Trumf-bonus. Det finnes ett unntak. DNB SAGA har den nye versjonen av kontaktløse kort selv om «BankAxept» står på baksiden. Dette kortet gir Trumf-bonus ved tæpping. Er du usikker på om du har en nyere versjon av kontaktløs betaling eller ikke, anbefaler vi deg å ta kontakt med banken din.

Får jeg Trumf-bonus i dagligvarebutikkene ved tæpping med kredittkort?
Trumf Visa er ikke et kontaktløst kort og det er derfor ikke mulig å tæppe med dette kortet. Nyere versjoner av Shell Mastercard og St1 Mastercard kan tæppes, men du vil ikke få Trumf-bonus i våre dagligvarebutikker når du tæpper disse kortene.