Fristende smoothies

Sunt, forfriskende og godt med smoothie! Server som mellommåltid eller som en deilig dessert. Smoothie kan du variere nesten i det uendelige og her får du noen gode oppskrifter til neste gang det skulle friste.

Bananorama smoothie

En smoothie som passer utmerket båre før og etter trening. Banan gir deg karbohydrater som gir rask energi til kroppen. Og at det er en smoothie som smaker kjempegodt, gjør heller ingenting.

Anapina

En frisk og lett smoothie som lages i en fei. Server den når du har lyst på noe godt, eller som dessert.

En jordbær- og pæredrøm

Jordbær, pære og isbiter blir til en frisk og deilig smoothie i sommervarmen.

Jordbær- og myntesmoothie

Sammen med duftende jordbær, setter frisk mynte en flott smak og farge på smoothien. Kjapt laget og så utrolig godt!

Eplefryd-smoothie

En deilig og forfriskende smoothie med revet eple, banan og tilsmakt med saft fra lime. Om du ønsker, kan du lage isbitene av eplejuice.

Smoothie med gul paprika og ananas

Hvem har sagt at smoothie kun skal inneholde frukt og bær? Grønnsaker smaker kjempegodt i smoothie, og gjør det enkelt å få i seg '5 om dagen'. Her en frisk og sprek variant med gul paprika, ananas og hasselnøtter.

Frokostsmoothie med mango

Mangler du matlyst om morgenen, eller har du lyst på en sunn forfriskning? Da er smoothies tingen! Det er viktig å få i seg litt energi om morgenen slik at maskineriet settes i gang etter en lang natt.

Fløyelsdrikk med kaffe

Hva med en smoothie med kaffesmak, forfriskende oppkvikker når du trenger litt påfyll.

Smoothie med jordbær, lime og kokos

Kokosmelk er fin å mikse sammen med jordbær og limesaft til en deilig sommerdrikk eller smoothie. Smaker friskt, men også søtt og godt.

Smoothie-shots til frokost

Enkelte morgener har vi det ekstra travelt, og trenger en kick-start på dagen - raskt!  Med vår smoothie-shots holder du godt til lunsj.