En god start på dagen

Frokost gir deg en kickstart på dagen, enten det er grytidlig før jobb eller sen helgekos. Smoothie, korn med frukt og bær, eller brødmat - frokosten kan du variere i det uendelige. God frokost!

Yoghurt med frukt, honning og nøtter

Yoghurt med frukt, honning og nøtter er typisk gresk. En dessert som er enkel og rask å lage, og som smaker forfriskende og kjempegodt.

Havregrøt med frukt og bær

Her er en grunnoppskrift på havregrøt som du kan sette ditt eget preg på ut fra hva du liker. F.eks. solsikkekjerner, banan i skiver, bringebær, blåbær eller annen frukt og bær. En super start på dagen, fordi havre inneholder mye fiber som holder deg mett lenge.

Jordbærdrøm

Dette er et friskt og veldig godt lite måltid med masser av herlig jordbær som strutter av sunnhet. Du kan også spise den til frokost, lunsj eller som dessert.

Smoothie med gul paprika og ananas

Hvem har sagt at smoothie kun skal inneholde frukt og bær? Grønnsaker smaker kjempegodt i smoothie, og gjør det enkelt å få i seg '5 om dagen'. Her en frisk og sprek variant med gul paprika, ananas og hasselnøtter.

Gulrotrundstykker

Et spennende rundstykke som passer godt til turmatpakken.

Omelett med sennep og asparges

Har du lyst på en liten luksusrett som kan lages ferdig på få minutter? Da bør du prøve denne vegetar omeletten fylt med frisk asparges! Bittelitt sennep setter en ekstra spiss på det hele.

Frisk frokostsalat

Frokostsalat med yoghurt og fersk frukt og grønnsaker som gir deg en frisk og sunn start på dagen!