Våre garantier

Nærhet, smil og hjelpsomhet er god, gammeldags service. Men vi driver med god, moderne service også. Derfor har vi installert ovner i butikkene våre, slik at du alltid er garantert fersk, nystekt brød. Derfor har vi Ukens Joker og Ukens Joker garanti, med laveste pris på varer du virkelig bruker mye av.

Ukens Joker-garanti

Dersom du ikke finner Ukens Joker i butikken, kontakt betjeningen og få en verdikupong som gir deg rett til å få denne Ukens Joker til samme pris uken etter.

Joker-butikkene ligger enten i et lite lokalsamfunn eller er den nære kjøpmannen på hjørnet i en by. De eies og drives av kjøpmenn og kjøpkvinner som tror på god gammeldagse service – som å kjenne kundene, hjelpe til hvis det er noe og yte personlig service.

Dessuten har vi Ukens Joker. Det er en vare du bruker mye av, fra en leverandør du stoler på, til en pris som gjør deg skikkelig glad.

Joker Garanti Ferskt & Nystekt

Alltid nystekt brød i butikken og er vi utsolgt steker vi mens du venter.

Noen har en egen avdeling for sjokoladecroissanter. Vi nøyer oss med å garantere alle kunder nystekt brød i butikken.

Smaken er forskjellig, og det er kundene og butikkene også. Vårt fokus er å tilby våre kunder, gode og ferske brød - til normale priser. Derfor har vi investert i nye bakerovner i alle våre butikker landet over. Så nå garanterer vi deg at du alltid finner et butikkstekt brød hos oss, uansett når du kommer innom. Finner du ikke et brød som er stekt i butikken samme dag, steker vi et nytt mens du venter. Og kan du ikke vente, får du et halvstekt brød gratis av oss som plaster på såret. Velkommen!

Send oss dine tilbakemeldinger