Kyllinglår med blomkålstappe og sukkererter

Kyllinglår med blomkålstappe og sukkererter

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 4 grillede kyllinglår
  • 1 pk potetbåter

Blomkålstappe:

  • 1 blomkål
  • 1 dl melk
  • 2 ss smør
  • 1⁄2 ts salt
  • 1⁄4 ts pepper
  • 1 pk sukkererter
Kylling og blomkål utgjør en fantastisk smakskombinasjon. Dette er en raffinert og allikevel ujålete og enkel rett, som du har på en tallerken nær deg i løpet av 20 minutter.

Slik gjør du

  1. Varm kyllinglår i ovn på 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne, og noisettepoteter som angitt på pakken.
  2. Del blomkål i små buketter og kok i lettsaltet vann til de er møre.
  3. Hell av vannet og mos til grov stappe. Ha i smør, melk, salt og pepper og vend inn sukkererter delt i to rett før servering.
  4. kilde: http://www.matprat.no