Kremet pastagryte med kjøttpølser

Kremet pastagryte med kjøttpølser

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Forbered ingrediensene: Paprika, løk og kjøttpølse i terninger, hvitløk finhakkes og parmesan rives.
  2. Varm olje i en passe stor gryte på middels høy varme, stek paprika og løk til de begynner å bli myke (6–8 minutter). Rør inn hvitløk, krydder, salt og pepper. Legg i kjøttpølse og stek videre i noen minutter. Tilsett hakkede tomater, hvitvinseddik, buljong og pasta. Bland godt sammen. (Pastaen skal være dekket med væske, tilfør mer vann hvis nødvendig).
  3. Kok opp, reduser varmen og sett på lokk. Sjekk hvert femte minutt, rør lett og tilfør mer vann hvis nødvendig.
  4. Når pastaen er ferdig kokt rører du inn parmesan og fløte. Sett gryten til side og la den hvile i noen minutter før du strør over hakket basilikum og gjerne mer parmesan.