Baguette med medisterkake

Baguette med medisterkake

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 4 baguette a 150 gram
  • 0,5 agurk
  • 1 paprika
  • 0,5 rødløk
  • 4 medisterkaker
  • 1 hjertesalat
  • 4 ss søt chilisaus
  • 4 ss frisk koriander
Fylte baguetter med salat og pålegg er noe vi alle spiser med jevne mellomrom. Er du så heldig og har medisterkaker igjen fra middagen skal du vite at de smaker kjempegodt i en baguette sammen med sprø grønnsaker og chilisaus.

Slik gjør du

  1. Stek baguettene som anvist på pakken. Avkjøl dem.
  2. Skjær agurk, paprika, rødløk og medisterkaker i skiver. Separer bladene fra hjertesalaten og vask de godt i kaldt vann.
  3. Del baguettene på midten med en brødkniv, men ikke helt igjennom. Smør toppen og bunnen med chilisauce. Legg grønnsakene og medisterkakene sammen med hjertesalaten lagvis igjennom baguetten, strø koriander over.