Wok med svinekjøtt, eplemos og chili

Wok med svinekjøtt, eplemos og chili
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Har du prøvd chili og eplemost i woken? Ikke? Vi har en oppskrift til deg her.

Ingredienser

  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss soyaolje
  • 1 stk rød paprika
  • 0,5 stk løk
  • 2 stk gulrot
  • 1 stk purre
  • 1 stk rød chili
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss eplemos
  • 2 pk nudler

Slik gjør du

  1. 1. Strimle grønnsakene og chili. Dynk dem i sitronsaft.
  2. 2. Varm olje i en wok/stekepanne og tilsett strimlet svinekjøtt og la det brunes.
  3. 3. Kok opp vann til nudlene og la nudlene koke ca. 3 minutter.
  4. 4. Tilsett eplemos i pannen og la det trekke med svinekjøttet.
  5. 5. Tilsett grønnsaker og chili i woken. La kjøtt og grønnsaker godgjøre seg i 2-3 min.
  6. 6. Sil av nudlene og tilsett dem sammen med grønnsakene og kjøttet.