Torsk og brokkoli i form

Torsk og brokkoli i form
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

40-60 min
Enkelt og godt til hverdags. Her kan du bruke andre fiskesorter også. Har du fersk fisk så husk å drysse litt salt på fisken.

Ingredienser

  • 400 g lettsaltet torsk
  • 1 pk. dypfryst brokkoli
  • 1 ss smør
  • 3 ss vann
  • 100 g revet ost

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 grader.
  2. Halvtin brokkoli og fisk i romtemperatur. Legg brokkoli i en smurt ildfast form.
  3. Skjær fisken i skiver og legg den over. Hell på vannnet og fordel smøret på fisken. Dekk formen med aluminiumsfolie.
  4. Bak fisken midt i ovnen til den er gjennomkokt, ca 25 minutter. Fjern folien, øk varmen og dryss ost over fisken. La den stå til oste begynner å smelte og få farge. Server retten med brød eller pasta.