Tacobiff med grønn salsa og sprø tortillalefse

Tacobiff med grønn salsa og sprø tortillalefse

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Lag salsaen først: del avocadoene i to og ta forsiktig ut kjøttet med en skje. Hakk opp avocadokjøtt, paprika, jalapeno, hvitløk, vårløk og koriander. Bland alt med limesaft, salt og olivenolje. Fyll salsaen tilbake i avocadoskallet.
  2. Stek biffen i olje til den er brun på begge sider. Ha over litt tacokrydder på slutten av steketiden. La biffen hvile mens du steker maiskolbene.
  3. Klipp lefsene i fire (kakestykker) og legg de utover et bakepapir. Strø litt tacokrydder over og ha noen dråper med olje på hver lefsebit. Stek lefsene i noen minutter på 250°C til de er sprø.
  4. Server biff, grønn salsa, mais og sprøstekte lefser med lettrømme.