Sydlandsk pastasalat

Sydlandsk pastasalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 300 g spekeskinke ca.
  • 250 g pasta
  • 1 glass pesto (evt. hjemmelaget)
  • 1 bunt ruccula liten
  • 0,5 stk issalat
  • 1 glass sorte oliven lite
  • 10 stk soltørkede tomater
  • 0,5 glass marinert fetaost
  • 1 stk rødløk
Selv frelste pastaelskere må innrømme at pasta er avhengig av godt og smakfullt tilbehør. Spekemat er ypperlig både til å smaksette pastaen - og til å gjøre den mer mettende. Hvilken som helst spekepølse passer like godt som spekeskinke.

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken, og avkjøl. Bland inn pestosausen.
  2. Del de andre ingrediensene i passe biter og bland alt sammen i en bolle eller på et fat.
  3. Server salaten med ferskt brød.