Sydlandsk pastasalat

Sydlandsk pastasalat
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Selv frelste pastaelskere må innrømme at pasta er avhengig av godt og smakfullt tilbehør. Spekemat er ypperlig både til å smaksette pastaen - og til å gjøre den mer mettende. Hvilken som helst spekepølse passer like godt som spekeskinke.

Ingredienser

  • 300 g spekeskinke ca.
  • 250 g pasta
  • 1 glass pesto (evt. hjemmelaget)
  • 1 bunt ruccula liten
  • 0,5 stk issalat
  • 1 glass sorte oliven lite
  • 10 stk soltørkede tomater
  • 0,5 glass marinert fetaost
  • 1 stk rødløk

Slik gjør du

  1. 1. Kok pasta som anvist på pakken, og avkjøl. Bland inn pestosausen.
  2. 2. Del de andre ingrediensene i passe biter og bland alt sammen i en bolle eller på et fat.
  3. Server salaten med ferskt brød.