Pølser med sursøt saus

Pølser med sursøt saus
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
En annerledes og superrask pølsemiddag med spennende smak fra Asia.

Ingredienser

  • 600 g wienerpølser eller frankfurter
  • 2 l vann
  • 2 ts buljongpulver
  • 1 glass ferdig sweet and sour saus
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk gulrot
  • 1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks

Slik gjør du

  1. 1. Kok opp vann tilsatt buljongpulver. Dra kjelen til side, legg i pølsene og la pølsene trekke i ca. 8 minutter.
  2. 2. Varm sausen og ha i paprikabiter, revet gulrot og ananasbiter. Del pølsene og legg dem over sausen.