Polarpizza

Polarpizza
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Et polarbrød kan gjerne brukes som pizzabunn. Speket kalkunsnacks og bacon utgjør et smakfullt fyll.

Ingredienser

  • 2 stk polarbrød

Pizzasaus

  • 2 ss ketchup
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 båt hvitløk revet
  • 1 ss frisk oregano , evt. litt tørket oregano
  • 1 salt og kvernet pepper
  • 100 g spekesnacks av kalkun
  • 1 stk vårløk hakket
  • 0,5 stk gul paprika
  • 1 dl hvitost revet
  • 1 evt. litt mozzarellaost
  • 1 dl ruccula ca.

Slik gjør du

  1. Sett stekovnen på 225 °C.
  2. 1. Bland sammen alle ingrediensene til pizzasausen og smør det på polarbrødene.
  3. 2. Legg på speket kalkunsnaks, hakket vårløk og strimlet paprika. Dryss ost over.
  4. 3. Stek pizzaene ved 225 °C i ca. 6 minutter.
  5. Pynt med litt rucculasalat. Server eventuelt med rømmedressing. 
  6. Tips: Erstatt noe ketchup/tomatpuré med chilisaus eller barbequesaus for å få sterkere pizzasaus.