Polarpizza

Polarpizza

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 2 stk polarbrød

Pizzasaus

  • 2 ss ketchup
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 båt hvitløk revet
  • 1 ss frisk oregano , evt. litt tørket oregano
  • 1 salt og kvernet pepper
  • 100 g spekesnacks av kalkun
  • 1 stk vårløk hakket
  • 0,5 stk gul paprika
  • 1 dl hvitost revet
  • 1 evt. litt mozzarellaost
  • 1 dl ruccula ca.
Et polarbrød kan gjerne brukes som pizzabunn. Speket kalkunsnacks og bacon utgjør et smakfullt fyll.

Slik gjør du

  1. Sett stekovnen på 225 °C.
  2. Bland sammen alle ingrediensene til pizzasausen og smør det på polarbrødene.
  3. Legg på speket kalkunsnaks, hakket vårløk og strimlet paprika. Dryss ost over.
  4. Stek pizzaene ved 225 °C i ca. 6 minutter.
  5. Pynt med litt rucculasalat. Server eventuelt med rømmedressing. 
  6. Tips: Erstatt noe ketchup/tomatpuré med chilisaus eller barbequesaus for å få sterkere pizzasaus.