Pastalaks

Pastalaks
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Barn liker både pasta og laks, så pastalaks blir nok en rett som faller i smak. Den er også rask og enkel å lage, så dette blir en oppskrift du helt sikkert vil prøve igjen.

Ingredienser

  • 600 g laksefilet uten skinn og bein
  • 4 porsj. pasta
  • 0,5 stk. purre
  • 0,5 stk. blomkål
  • 150 g erter. fryst
  • 3 dl matfløte
  • Salt og pepper
  • Gressløk

Slik gjør du

  1. 1) Kok pasta etter anvisning på pakke.
  2. 2) Skjær laks i terninger.
  3. 3) Skjær purre i skiver og del blomkål i små buketter.
  4. 4) Kok purre, blomkål og erter i fløten.
  5. 5) Rør inn matyoghurt og smak til med salt og pepper.
  6. 6) Legg i laksen og la trekke 1 1-2 minutter, til laksen er gjennomkokt.
  7. Pynt gjerne med hakket gressløk når pastaen serveres.