Pasta med svinekjøtt og tomatsaus

Pasta med svinekjøtt og tomatsaus

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss olje
  • 1 stk løk
  • 2 båt hvitløk
  • 1 stk gulrot - revet eller skåret i tynne strimler
  • 1 boks hermetiske tomater - hakkede
  • 0,5 stk hønsebuljongterning
  • 1 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 200 g pasta
Det er ikke så vanskelig å lage en god pastasaus selv, ikke tar det så lang tid heller. Her er en enkel og god pastarett med renskåret svinekjøtt og hjemmelaget tomatsaus.

Slik gjør du

  1. Hell tomatene, finhakket løk og hvitløk i en kjele. Ha i vann, buljong og gulrot og la det koke ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  3. Brun kjøttet raskt i olje, i varm stekepanne (gjerne i to omganger).
  4. Bland pastaen og kjøttstrimlene forsiktig inn i sausen til slutt.