Pasta med svinekjøtt og tomatsaus

Pasta med svinekjøtt og tomatsaus
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Det er ikke så vanskelig å lage en god pastasaus selv, ikke tar det så lang tid heller. Her er en enkel og god pastarett med renskåret svinekjøtt og hjemmelaget tomatsaus.

Ingredienser

  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss olje
  • 1 stk løk
  • 2 båt hvitløk
  • 1 stk gulrot - revet eller skåret i tynne strimler
  • 1 boks hermetiske tomater - hakkede
  • 0,5 stk hønsebuljongterning
  • 1 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 200 g pasta

Slik gjør du

  1. 1. Hell tomatene, finhakket løk og hvitløk i en kjele. Ha i vann, buljong og gulrot og la det koke ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
  2. 2. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  3. 3. Brun kjøttet raskt i olje, i varm stekepanne (gjerne i to omganger).
  4. 4. Bland pastaen og kjøttstrimlene forsiktig inn i sausen til slutt.