Pasta med kjøttdeig og tomatsalsa

Pasta med kjøttdeig og tomatsalsa

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 400 g pasta
  • 4 ss lettrømme

Tomatsalsa

  • 0,5 stk løk
  • 3 stk tomat
  • 2 ss friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian) (kan også bruke tørkede urter)
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
Pasta og kjøttsaus, det er enkelt. På med kokeplatene, koke opp pastavannet og fram med kjøttdeigen fra kjøleskapet……

Slik gjør du

  1. Stek kjøttdeigen/karbonadeigen for seg selv. Kok pastaen.
  2. Hakk løk og skjær tomatene i små biter. Tilsett finhakkede friske krydderurter. Bland alt sammen med balsamicoeddik, olivenolje og smak til med salt og pepper.
  3. Legg pasta på en tallerken, ha over kjøttdeigen. Hell over litt rømme og legg tomatsalsaen på toppen.
  4. Tips: For å gjøre retten sunnere kan du med fordel bytte ut lettrømmen med rømmekolle eller kesam.