Lakseburger

Lakseburger
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Lakseburger er en favoritt hos barn og voksene. Du velger selv hvilken grønnsaker som passer i din lakseburger. Denne middagen er rask å lage og sunn å spise.

Ingredienser

  • 400 g laksefilet, uten skinn og bein
  • 1 ss gressløk, frisk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 pcs burgerbrød
  • 1 sitron
  • 1 olje
  • 1 tomat
  • 1 agurk
  • 1 dressing
  • 1 salatblad

Slik gjør du

  1. Finhakk laksefilet og bland den med finhakket gressløk, salt, pepper og sitronsaft etter smak. Form fire flate lakseburgere og stek dem i olje på varm panne i ca. 2 minutter på hver side.
  2. Varm burgerbrød lett i pannen, ta de ut og legg i salat, grønnsaker og dressing etter ønske. Legg i lakseburgeren og server.