Laks i folie med grillet asparges

Laks i folie med grillet asparges
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
Når laksen ikke har skinn så legger vi den i en skål av grillfolie.

Ingredienser

  • 700 g laksefilet uten skinn og bein
  • 4 ts usaltet smør
  • 1 sitroner
  • 4 ss estragon
  • 1 bunt grønne asparges
  • 1 ss olivenolje
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Skjær laksefileten i serveringsstykker. Legg dem i en liten "skål "laget av aluminiumsfolie.
  2. Legg en teskje smør, litt estragon, salt, pepper og  2 skiver sitron på laksen.
  3. Lukk igjen aluminiumsfolien og legg pakken på grillen.
  4. Grill pakken i ca 4 minutter. La den trekke ferdig på lav varme på grillen.
  5. Skrell aspargesen med aspargesskreller.
  6. Grill dem i ca 2 minutter på hver side til de er møre.
  7. Vend aspargesen i olivenolje og smak til med salt og pepper .
  8. Server gjerne med brød og en sprø grønn salat.