Kyllingstrimler med scampisaus

Kyllingstrimler med scampisaus
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Når du har lyst på noe ekstra kos å spise bør du prøve denne kyllingretten med scampi og kremet pasta.

Ingredienser

  • 5 stk kyllingfilet ca
  • 100 g scampi
  • 3 dl matfløte
  • 7 stk soltørkede tomater ca
  • 4 ss olje
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 stk rød chili hakket
  • 2 båt hvitløk
  • 1 ts tabasco
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. 1. Bland sammen ingrediensene til marinaden. Rens scampi og hell  marinaden over. Mariner i ca. 1 time.
  2. 2. Del kyllingfileter i strimler og krydre med salt og pepper. Stek strimlene til de er jevnt hvite rundt det hele.
  3. 3. Ta kyllingstrimlene ut av pannen og kok ut stekepannen med fløte. Hell i scampi, marinaden og de soltørkede tomatene. La det trekke forsiktig 2-3 minutter.
  4. Server med kokt pasta.