Kyllingstrimler med scampisaus

Kyllingstrimler med scampisaus

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

avansert
porsjoner

Ingredienser

  • 5 stk kyllingfilet ca
  • 100 g scampi
  • 3 dl matfløte
  • 7 stk soltørkede tomater ca
  • 4 ss olje
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 stk rød chili hakket
  • 2 båt hvitløk
  • 1 ts tabasco
  • 0,5 ts salt
Når du har lyst på noe ekstra kos å spise bør du prøve denne kyllingretten med scampi og kremet pasta.

Slik gjør du

  1. Bland sammen ingrediensene til marinaden. Rens scampi og hell  marinaden over. Mariner i ca. 1 time.
  2. Del kyllingfileter i strimler og krydre med salt og pepper. Stek strimlene til de er jevnt hvite rundt det hele.
  3. Ta kyllingstrimlene ut av pannen og kok ut stekepannen med fløte. Hell i scampi, marinaden og de soltørkede tomatene. La det trekke forsiktig 2-3 minutter.
  4. Server med kokt pasta.