Kyllingsalat med peanøtter

Kyllingsalat med peanøtter

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 1 stk grillet kylling (850 grams råvekt) , evt. 4 stk kyllingfileter
  • 150 g pasta (eller 60 g rå)
  • 2 stk appelsin
  • 3 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 340 g hermetisk ananas, stor boks
  • 200 g blå druer eller grønne
  • 1 stk isbergsalat
  • 3,5 ss peanøtter
  • 75 g majones
  • 0,8 ts karri
  • 1 beger yoghurt naturell
  • 0,5 ts sukker
En sommerlig kyllingsalat med pasta og frukter.

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingkjøttet i biter. Bruker du kyllingfilet stekes bitene på middels varme i panna i 2-3 minnutter.
  2. Kok pastaen etter anvisning på pakningen.
  3. Skjær bort topp og bunn på appelsinene og skjær vekk skall og alt det hvite. Skjær ut hinnefrie båter.
  4. Skjær stilksellerien i strimler og ananasen i biter. Del druene i to.
  5. Legg salatingrediensene på et fat og dryss over peanøtter.
  6. Rør sammen majones og karri. Bland inn yoghurt og smak til med sukker.
  7. Server karrisausen ved siden av salaten.