Kyllingsalat med peanøtter

Kyllingsalat med peanøtter
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
En sommerlig kyllingsalat med pasta og frukter.

Ingredienser

  • 1 stk grillet kylling (850 grams råvekt) , evt. 4 stk kyllingfileter
  • 150 g pasta (eller 60 g rå)
  • 2 stk appelsin
  • 3 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 340 g hermetisk ananas, stor boks
  • 200 g blå druer eller grønne
  • 1 stk isbergsalat
  • 3,5 ss peanøtter
  • 75 g majones
  • 0,8 ts karri
  • 1 beger yoghurt naturell
  • 0,5 ts sukker

Slik gjør du

  1. 1. Skjær kyllingkjøttet i biter. Bruker du kyllingfilet stekes bitene på middels varme i panna i 2-3 minnutter.
  2. 2. Kok pastaen etter anvisning på pakningen.
  3. 3. Skjær bort topp og bunn på appelsinene og skjær vekk skall og alt det hvite. Skjær ut hinnefrie båter.
  4. 4. Skjær stilksellerien i strimler og ananasen i biter. Del druene i to.
  5. 5. Legg salatingrediensene på et fat og dryss over peanøtter.
  6. 6. Rør sammen majones og karri. Bland inn yoghurt og smak til med sukker.
  7. Server karrisausen ved siden av salaten.