Kyllingfilet med smakfull saus

Kyllingfilet med smakfull saus
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Retter med kyllingfilet er alltid raske å tilberede. Server med kokte poteter som du moser i den smakfulle sausen.

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 dl rød paprika i terninger
  • 4 stk frisk sjampinjong
  • 1 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 1 ts sennep
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts maisstivelse (maizena)

Slik gjør du

  1. 1. Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  2. 2. Kok opp buljong og fløte i en kjele. Smak til med sennep, soyasaus og eventuelt salt og pepper. Jevn sausen med maisenna utrørt i litt kaldt vann.
  3. 3. Ha i paprika og sopp, la sausen koke et par minutter.
  4. Server med kokte poteter.