Kylling- og pastasalat med pesto

Kylling- og pastasalat med pesto
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
<p> Kylling- og pastasalat passer ekstra godt på varme sommerdager, men kan selvsagt også nytes selv om regnet skulle falle ned fra åpen himmel. </p>

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 seperator Marinade:
  • 3 båt hvitløk hakket
  • 0,5 potte frisk basilikum hakket
  • 0,5 stk purre
  • 1 dl olivenolje
  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 stk lime saften av
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 seperator Pastasalat:
  • 5 dl pasta kokt
  • 150 g ferdigkuttet salatblanding ca.
  • 3 stk tomat
  • 2 ss pinjekjerner ristede
  • 1 seperator kvernet pepper og dryss av flaksalt
  • 1 seperator Dressing:
  • 1 glass pesto
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %

Slik gjør du

  1. 1. Skjær kyllingfiletene i biter og mariner dem noen timer (evt. natten over).
  2. 2. Stek kyllingbitene i marinaden på middels varme i 2-3 minutter til bitene er gjennomstekt.
  3. 3. Del tomaten i biter og bland alt til salaten i sammen, bland inn dressingen. Legg kyllingbitene over og server med ferskt brød.
  4. Tips:
  5. Det smaker også godt med oliven og fetaost i denne salaten.