Kremet potetsalat

Kremet potetsalat
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

40-60 min
Tradisjonell potetsalat er for mange et must til sommermaten. Passer til grillmat, spekemat eller annet kjøttpålegg som kokt skinke og roastbiff.

Ingredienser

  • 8 stk potet store
  • 1 dl lettrømme
  • 1 dl melk
  • 1 pk majones á 165 g
  • 2 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper nykvernet
  • 2 ts sukker
  • 2 ss purre hakket
  • 1 stk grønt eple

Slik gjør du

  1. 1. Kok, skrell og avkjøl potetene. Del de i passe terninger.
  2. 2. Bland alle ingrediensene til dressingen, smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  3. 3. Skjær purren i ringer. Skrell eplet og skjær det i fine biter.
  4. 4. Vend alle ingrediensene sammen, og la salaten stå en stund for å få smak.