Koteletter med soppstuing, ovnsbakte poteter og tomat

Koteletter med soppstuing, ovnsbakte poteter og tomat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Skikkelig middag? Da må koteletter med poteter og soppstuing være midt i blinken.

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 220 grader. Ha potetene i en ildfast form, ha på olje, salt og pepper. Sett i ovnen og stek dem i 20 minutter.
  2. Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la dem ettersteke med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
  3. Del tomatene i to og legg dem i pannen sammen med kotelettene
  4. Del sjampinjong i båter og stek den godt i varm panne med margarin. Hell over matfløte. La det koke i noen minutter under omrøring til du får en tykk saus. Smak til med salt og pepper.