Kjøttdeig- og makaroniform

Kjøttdeig- og makaroniform
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Denne formen er enkel og god, og kan like fint lages kvelden i forveien.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 8 dl makaroni
  • 2 stk tomat
  • 2 stk gulrot
  • 1 ss tørket basilikum eller oregano
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 200 g hvitost revet

Slik gjør du

  1. 1. Forvarm ovnen til 200 °C. Kok makaronien etter anvisning på pakken.
  2. 2. Stek kjøttdeigen i margarin/olje på høy varme i en stekepanne. Stek en halv pakke av gangen for å få brunet deigen skikkelig.
  3. 3. Ha den kokte makaronien og kjøttdeigen i en ildfast form sammen med skivede tomater og gulrøtter. Krydre og strø revet ost på toppen. Stekes i ovn på 200 °C i ca. 20 minutter.