Jordbær- og mangosalsa

Jordbær- og mangosalsa
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

> 60 min
Friskt og godt innslag på grillbordet. Passer også godt til spekemat eller annet kjøttpålegg.

Ingredienser

  • 250 g jordbær friske
  • 1 stk mango
  • 6 stk aprikos tørkede
  • 2 stk sjalottløk
  • 1 ts rød chili hakket
  • 2 ss frisk mynte
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 stk lime - saften av disse
  • 3 ss sukker

Slik gjør du

  1. 1. Bløtlegg aprikosene i lunkent vann i en time.
  2. 2. Skjær jordbær, mango, aprikos og løk i små terninger. Hakk chili meget fint (mengden avpasses styrken). Mynte og koriander finhakkes også. Bland det hele sammen.
  3. 3. Smak til med salt, sukker, limesaft og chili.