Grillspyd med svinefilet, fersken og purre

Grillspyd med svinefilet, fersken og purre
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Moro med grillspyd! Det gir mulighet for å komponere den retten du gjerne vil ha. Vårt forslag her er svinekjøtt med frukt og grønt. Bønnesalat er også godt til.

Ingredienser

  • 800 g indrefilet av svin (gjerne marinert)
  • 4 stk fersken
  • 1 stk purre
  • 100 g hasselnøtter hakkede
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper

Slik gjør du

  1. 1. Skjær kjøttet i 2x2 cm. Ha på salt og pepper hvis du ikke har valgt marinert kjøtt. Du kan også marinere kjøttet selv.
  2. 2. Del fersken og purre i like store biter som kjøttet.
  3. 3. Tre på grillspydene med lagvis kjøtt, fersken og purre – 3-4 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd! Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd.
  4. 4. Grill spydene på sterk varme i 3-4 minutter.
  5. Server med en utrolig god og lettlaget bønnesalat.