Grillet kyllingfilet med agurksalat

Grillet kyllingfilet med agurksalat

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 3 ss søt chilisaus ca.
  • 1 stk slangeagurk
  • 2 båt hvitløk revet
  • 2 ss frisk mynte hakket
  • 1 ss honning flytende
  • 3 dl matyoghurt
  • 1 ts olivenolje ca.
  • 0,3 stk slangeagurk ca.
  • 1 bunt reddik
Kyllingfilet med agurksalat og reddik er en frisk og herlig rett du bør prøve!

Slik gjør du

  1. Del agurken i to og skrap ut frøene. Riv den grovt og klem ut vannet. Bland agurk, hvitløk og mynte. Bland honning og yoghurt og vend inn agurken. Smak til med salt og kvernet pepper. Drypp over litt olivenolje.
  2. 2. Grill kyllingfiletene i ca. 5 minutter på hver side, gjerne i en grillpanne. La dem hvile noen minutter.
  3. Skjær fire lange agurkskiver med en ostehøvel. Lag en slynge av hver skive og legg litt agurksalat i midten.
  4. Server grillede kyllingfileter med agurksalat, salat, reddik, søt chilisaus og gjerne litt godt brød til.
  5. Tips: Du kan gjerne servere kyllingfiletene med en ferdig tzatziki.