Grillede kyllinglår med lun potetsalat

Grillede kyllinglår med lun potetsalat

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 6 stk grillet kyllinglår
  • 150 g bacon
  • 1 båt hvitløk hakket
  • 8 stk potet kokt
  • 2 ss estragoneddik , evt. vanlig eddik
  • 1 ss frisk estragon
Med ferdiggrillede kyllinglår er middagen aldri langt unna. Her varmes de opp og serveres med en lun, smakfull potetsalat.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Varm kyllinglårene i stekeovnen ved 200 °C ca. 15 minutter til de er gjennomvarme.
  3. Skjær bacon i biter, purre i strimler og kokte poteter i skiver.
  4. Stek bacon og tilsett purre, hvitløk og poteter. La alt bli varmt og smak til potetsalaten med estragoneddik, hakket estragon og nykvernet pepper.
  5. Tips: Ta med deg nygrillet kylling fra butikken hvis du ikke har tid til å varme kyllinglårene hjemme.
  6. Tips: Hvis du ikke har kokte, kalde poteter fra gårsdagens middag, tar det ikke mange minuttene å koke poteter dersom du skreller og skjærer dem i skiver før koking.
  7. I stedet for frisk estragon kan man eventuelt bruke tørket estragon. 1 ts tørket tilsvarer 1 ss hakket frisk estragon.