Chili- og limekylling med pasta

Chili- og limekylling med pasta

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Tomater og ruccula med dressing av olje, balsamico-eddik, kapers, limeskall og chili er herlig følge til kylling og pasta.

Fremgangsmåte

  1. Stek kyllingfiletene i smør i middels varm stekepanne 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge. Skjær hver filet diagonalt i 1 cm tykke skiver.
  2. Brekk lasagneplatene i store biter og kok etter anvisning på pakken. Skyll pastaen i rennende, kaldt vann og la den renne godt av seg.
  3. Fordel pastaen på tallerkenene. Legg på kylling, tomater og ruccula. Bland olje, balsamico-eddik, kapers, limeskall og chili og drypp blandingen over retten.
  4. Server med godt brød til.