Chili- og limekylling med pasta

Chili- og limekylling med pasta
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Tomater og ruccula med dressing av olje, balsamico-eddik, kapers, limeskall og chili er herlig følge til kylling og pasta.

Ingredienser

  • 6 stk kyllingfilet
  • 8 stk cherrytomat, rød ca.
  • 300 g lasagneplater
  • 1 dl ruccula
  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 ss kapers
  • 0,5 stk lime revet skall av ca.
  • 2 stk rød chili

Slik gjør du

  1. 1. Stek kyllingfiletene i smør i middels varm stekepanne 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge. Skjær hver filet diagonalt i 1 cm tykke skiver.
  2. 2. Brekk lasagneplatene i store biter og kok etter anvisning på pakken. Skyll pastaen i rennende, kaldt vann og la den renne godt av seg.
  3. 3. Fordel pastaen på tallerkenene. Legg på kylling, tomater og ruccula. Bland olje, balsamico-eddik, kapers, limeskall og chili og drypp blandingen over retten.
  4. Server med godt brød til.