Bløte daimruter

Bløte daimruter
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

40-60 min
Bløte daimruter kan sammenliknes med brownies, men blir ekstra gode på grunn av daimsjokoladen som vendes inn i kakerøren. Perfekt følge til kaffen.

Ingredienser

  • 500 g smør
  • 250 g kokesjokolade
  • 8 stk egg
  • 7 dl sukker
  • 5,5 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • 100 g valnøttkjerner
  • 2 stk daim-sjokolade hakket

Slik gjør du

  1. Smelt smør og kokesjokolade. Visp sammen egg og sukker og rør inn resten av ingrediensene.
  2. Hell røren i en bakepapirkledd form, ca. 25x35 cm. Stek på nederste rille ved 180 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist.
  3. Dryss et florlett lag med melis over kaken og del i ruter før servering.