Avokadosalat med strimlet svinekjøtt

Avokadosalat med strimlet svinekjøtt

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Mettende salat med mye godt i! Denne kan du trygt servere til middag.

Fremgangsmåte

  1. Fres kjøttet et par minutter på sterk varme i litt olje. Stek det i to omganger. Dryss over salt og pepper.
  2. Skyll salatene og skjær issalaten i strimler. Ruccula kan brukes som den er eller i biter. Legg salaten i en bolle sammen med løken. Avokado skjæres i båter og dynkes med litt sitronsaft slik at den holder fargen.
  3. Pinjekjernene blir ekstra gode hvis de ristes i tørr stekepanne til de får en gyllen farge. Dryss pinjekjernene over salaten.
  4. Tips: Bruk gjerne ferdigdressing. Du kan også bruke de halvferdige dressingblandingene som skal blandes ut i olje og/eller vann.