Varm brie med honning og nøtter

Varm brie med honning og nøtter

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Varm osten til ostemassen blir nærmest flytende og topp herligheten med honning, frukt og nøtter. Så enkelt og så utrolig godt!

Fremgangsmåte

Fjern emballasjen fra brien (hvis den ikke er beregnet på oppvarming). Legg osten på en ildfast tallerken.
Forvarm stekeovnen til 180–190 °C. Sett osten midt i oven og la den stå i 8–10 minutter, eller til den akkurat begynner å sprekke opp.
Grohakk nøttene, og skjær aprikosene i tynne strimler eller små biter. Varm honningen i en liten kasserolle. Tilsett nøtter, aprikoser, tranebær og rosmarin. Topp den varme osten med nøtteblandingen og server osten med det samme.

Tips:

Som tilbehør er det godt med kjeks og ristede polarbrød delt i mindre biter.