Tikka Masala med kalkunkorv

Tikka Masala med kalkunkorv

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Prøv denne nye vrien på tikka masala med saftig kalkunkorv. Retten er både rask og enkel å lage og passer perfekt i en travel hverdag.

Fremgangsmåte

Del kalkunkorven i ca. 1 cm tykke skiver. Kutt løk og paprika i tynne strimler, og finhakk hvitløken.
Varm opp en stekepanne med nøytral olje. Stek kalkunkorven på medium varme i ca. 2 minutter. Ha i hvitløk og løk og stek videre i 2 minutter.
Tilsett paprika og glasset med tikka masala. La retten surre på svak varme i ca. 3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kok risen etter anvisning på pakken.
Topp tikka masala-retten med grovhakket koriander og server med ris til og noen båter med lime til å dryppe over.

Tips:

Pynt gjerne med litt agurk skjært i tynne skiver på langs med ostehøvel.