Ingredienser
Kalkunkorv i en rik og kremet masalasaus, er full av smak og varme. Retten smaker deilig i kombinasjon med forfriskende mangosalat!
Fremgangsmåte
-
Kok risen etter anvisning på pakken, men med en kyllingbuljongterning i kokevannet.
-
Del kalkunkorven i to, og deretter i skiver. Stek kalkunkorven i litt olje på middels varme i en stekepanne eller gryte. Hell glasset med tikka masala over når kalkunkorven har begynt å få litt farge. Gi sausen et oppkok og la den stå på lav varme frem til servering.
-
Finhakk løk og hvitløk. Ha litt olje i en liten gryte og stek løken på middels varme til den er blank og myk. Tilsett litt babyspinat, og stek videre til spinaten nesten faller sammen. Ha i den kokte risen og smør, og rør til smøret har smeltet.
-
Kutt mangoen i biter, og bland den med limesaft og finhakket mynte.
-
Anrett tikka masala, ris, mangosalat og babyspinat i en skål eller på en tallerken. Topp med finhakkede nøtter.