Spicy nachos med ørret

Spicy nachos med ørret

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Er du glad i nachos og liker fisk, er dette gjerne noe for din gane. Topp den med fyldig avokadokrem og litt oppskjært avokado. Retten passer også godt som snacks eller siderett.

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 200 °C (overvarme).
Lag avokadokrem. Del avokadoen i to, fjern steinen og grav ut kjøttet med en skje. Kjør avokado, tabascosaus, tacosaus, lettrømme, salt og pepper i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser.
Varm opp en stekepanne med olivenolje. Stek ørretfiletene på begge sider på middels varme til de er gylne. Ta filetene ut av stekepannen. Bruk en gaffel til å rive fisken opp i mindre flak.
Legg tortillachips i en ildfast ovnsform. Fordel fisken over tortillachipsen. Stø over revet ost, og gratiner retten i stekeovnen med overvarme til osten smelter.
Skjær gulrot, stangselleri og paprika i fine staver.
Server med grønnsakstaver og avokadokrem til. Ta gjerne litt avokadokrem oppå retten også.