Bacon & brokkolipai med creme fraiche-dressing og tomatsalat
Nystekt pai kan du servere med en frisk salat og en enkel creme fraiche-dressing! Det er en super middag om du har litt dårlig tid en dag.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Varm ovnen til 200 °C. Plasser den fryste paien på en rist eller plate midt i ovnen og stek i 20–25 minutter til paien er gjennomvarm. Vil du ha en ekstra sprø pai – stek den uten aluminiumsformen.
- 2Skjær reddikene i tynne skiver og del tomatene i to eller fire. Riv salaten i små biter og bland sammen salat, reddiker, tomater og dressing. Krydre salaten lett med salt og pepper og tilsett friske urter som gressløk, persille eller basilikum. Rør sammen creme fraiche og sitronsaft. Smak dressingen til med salt og pepper og tilsett hakket løk og gressløk.
- 3Server den nystekte paien med salat og creme fraiche-dressingen.
- 1