Ingredienser
Visste du at der er mulig å bake i airfryer? Her har vi laget en herlig sjokoladefondant med lun, rennende kjerne. Server med is og friske bær til.
Fremgangsmåte
-
Forvarm airfryeren til 170 °C.
-
Smelt smør i en kjele. Del sjokoladen i små biter og legg dem i en bolle. Hell det varme smøret over og rør til sjokoladen har smeltet.
-
Visp egg og sukker lett, og det rør inn sjokoladeblandingen. Sikt i melet og bland det godt til en klumpfri røre.
-
Smør innsiden av 6 små former med nøytral olje og dryss innsiden med kakao. Fyll formene ¾ fulle med røre.
-
Stek fondantene i airfryeren i 6–8 minutter. Følg godt med underveis. Fondantene er ferdig når de har stivnet langs kanten, men kjernen fortsatt skjelver.
-
Server fondantene varm med et lite dryss kakao, en kule vaniljeis og friske bringebær til.