Dipper/sauser

Her finner du oppskrifter på mango-/rømmedip, tzatziki, tomatsalsa og yoghurtdressing. Alle er gode dipper og sauser som passer godt til for eksempel kylling.

20 min
Enkel
Dipper/sauser

Slik gjør du

    1. 1
      Mango-/rømmedip: Bland inn noen skjeer mangochutney eller søt chilisaus i rømmen og smak til med salt og pepper. La den stå i kjøleskapet og trekke smak en stund før servering.
    2. 2
      Tzatziki: La yoghurten renne av seg gjennom et klede eller kaffefilter i ca. 30 minutter. Riv agurken grovt. Bland alle ingrediensene i yoghurten og smak til med salt og kvernet pepper.
    3. 3
      Tomatsalsa: Kok opp en liten kjele med vann. Lag et kryss i skinnet på toppen av hver tomat. Legg tomatene i kokende vann ca.10 sekunder. Ha dem over i en bolle med iskaldt vann og ta av skinnet. Del tomatene og skrap ut frøene med en teskje. Skjær tomatene i små biter. Ha i oliven i ringer og bland inn chilisaus.
    4. 4
      Yoghurtdressing: Bland alle ingrediensene i en hurtigmikser.