Pulled pork sandwich med jalapeño og cheddarsaus

Pulled pork sandwich med jalapeño og cheddarsaus

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Pulled pork er revet kjøtt som gjerne serveres i hamburgerbrød – en favoritt for både liten og stor.

Fremgangsmåte

Varm/tilbered kjøttet som beskrevet på pakken. Her har vi brukt pulled pork chili og paprika. Riv kjøttet fra hverandre og bland det sammen med BBQ sausen til en saftig blanding.
Finsnitt kål og rødløk (bruk en mandolin hvis du er så heldig å ha det). Riv eller skjær gulroten i tynne strimler. Bland majonesen sammen med grønnsakene og smak kålsalaten til med salt og pepper.
Kok opp fløten til sausen. Skru av varmen og rør inn osten (sausen må ikke koke etter at osten er tilsatt). Rør inn jalapeño og smak til med salt.
Del brødet i fire og del hver del i to på langs. Varm brødet på grillen (ev. i panne eller toastjern) og lag saftige sandwicher med coleslaw og pulled pork toppet med varm ostesaus, litt ekstra jalapeño og koriander eller hakket persille.

Tips:

For å få den rette tykkelsen må du kanskje justere ost- og fløtemengden noe underveis. Rør/visp godt slik at sausen blir glatt og deilig, og pass på så den ikke koker etter at osten er tilsatt. Da blir sausen klumpete og rar. Focaccia kan byttes ut med pølse- eller hamburgerbrød.