Ingredienser
Noen ganger ønsker man å gjøre litt mer ut av måltidet, og da er grillspyd tingen. Lag ulike spyd som er tilpasset både små og store.
Fremgangsmåte
-
Skjær pølser i passelige biter. Del squash og paprika i terninger og rødløk i båter. Tre pølser, squash, paprika, rødløk og blomkål-/brokkolibuketter på spyd. Grill spydene på indirekte varme til pølsene og grønnsakene begynner å få fin farge, ca. 10 minutter. Dersom du bruker grillspyd av tre, kan det være lurt å legge dem i vann i 15 minutter før bruk så de ikke begynner å brenne.
-
Del gjerne maiskolbene i mindre biter. Pensle med litt olje og grill over middels til høy varme til maisen er pent gyllen. Snu ofte slik at kolbene blir jevnt grillet.
-
Server pølsespydene med grillet maiskolbe, gjerne med hjemmelaget potetsalat som tilbehør.