Pølsespyd med grønnsaker

Pølsespyd med grønnsaker

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Noen ganger ønsker man å gjøre litt mer ut av måltidet, og da er grillspyd tingen. Lag ulike spyd som er tilpasset både små og store.

Fremgangsmåte

Skjær pølser i passelige biter. Del squash og paprika i terninger og rødløk i båter. Tre pølser, squash, paprika, rødløk og blomkål-/brokkolibuketter på spyd. Grill spydene på indirekte varme til pølsene og grønnsakene begynner å få fin farge, ca. 10 minutter. Dersom du bruker grillspyd av tre, kan det være lurt å legge dem i vann i 15 minutter før bruk så de ikke begynner å brenne.
Del gjerne maiskolbene i mindre biter. Pensle med litt olje og grill over middels til høy varme til maisen er pent gyllen. Snu ofte slik at kolbene blir jevnt grillet.
Server pølsespydene med grillet maiskolbe, gjerne med hjemmelaget potetsalat som tilbehør.