Ingredienser
Torskefileten smaker ekstra godt smurt med pesto og bakt i stekeovnen sammen med hvitløk, paprika og brokkoli. En frisk og fargerik rett som vil falle i smak hos hele familien.
Fremgangsmåte
-
Sett stekeovnen på 200 °C. Skjær ev. torskefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper.
-
Vask, rens og skjær løken og hvitløken i tynne skiver. Vask og rens brokkolien og paprikaene. Skjær brokkolien i små buketter og paprikaene i biter.
-
Løs opp buljongterningen i vann. Legg grønnsakene over i en smurt ildfast form. Drypp olivenolje over grønnsakene og hell i buljongen. Dryss over litt salt og pepper. Legg torskestykkene over grønnsakene.
-
Press sitronsaft over torskestykkene og smør på pesto. Dekk formen med aluminiumsfolie. Stek retten midt i stekeovnen i ca. 20 minutter eller til fisken er ferdig.
-
Server ovnsbakt torsk med ris ved siden av.