Ingredienser
En herlig rett av ovnsbakt torskefilet i hjemmelaget frisk tomatsaus med litt hvitløk og chili. Server med ris, og du har et nydelig måltid for hele familien.
Fremgangsmåte
-
Sett stekeovnen på 200 °C.
-
Skjær torskefileten i serveringsstykker og dryss med salt.
- Tomatsaus:
-
Grovhakk løk, skjær hvitløk i tynne skiver, paprika i biter og finhakk chili.
-
Surr løk og hvitløk i olje til løken er blank.
-
Tilsett paprika, chili, hermetiske tomater og basilikum, og kok et par minutter.
-
Smak til med salt og hell over i en ildfast form.
-
Legg fiskestykkene i sausen og press litt sitron over stykkene.
-
Dekk formen med aluminiumsfolie og bak midt i stekeovnen i ca. 20 minutter.
-
Server med ris ved siden av.