Ovnsbakt torsk i tomatsaus

Ovnsbakt torsk i tomatsaus

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

En herlig rett av ovnsbakt torskefilet i hjemmelaget frisk tomatsaus med litt hvitløk og chili. Server med ris, og du har et nydelig måltid for hele familien.

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 200 °C.
Skjær torskefileten i serveringsstykker og dryss med salt.
Tomatsaus:
Grovhakk løk, skjær hvitløk i tynne skiver, paprika i biter og finhakk chili.
Surr løk og hvitløk i olje til løken er blank.
Tilsett paprika, chili, hermetiske tomater og basilikum, og kok et par minutter.
Smak til med salt og hell over i en ildfast form.
Legg fiskestykkene i sausen og press litt sitron over stykkene.
Dekk formen med aluminiumsfolie og bak midt i stekeovnen i ca. 20 minutter.
Server med ris ved siden av.