Grove vafler med ost og skinke
Vaffel på matpakka? Ja, klart det! Disse grove vaflene er god med pålegg og grønnsaker på. Vaffelrøra er enkel og rask og holder flere dager i kjøleskapet.
Lager du denne vaffelrøra med 3 egg så gir det deg ca. 8 vafler, avhengig av størrelsen på vaffeljernet. Dobler du alle ingrediensene gir det deg ca. 16 vafler.
20-40 min
Enkel
Tips!
Pakk gjerne vaflene i plast så de holder seg myke, og pakk gjerne sprø grønnsaker i egne lufttette bokser slik at de holder seg sprø.
Slik gjør du
- 1Smelt smør. Pisk sammen egg og melk. Rør inn mel, bakepulver, kruskakli, havregryn og smeltet smør og pisk til en glatt røre. La hvile i 10 minutter.
- 2Stek vafler i et varmt vaffeljern penslet med smør. Avkjøl vaflene på rist.
- 1
Pålegg
- 1Smør vaflene med smør og legg på pålegg.
- 3Vaffelrøren kan tilsettes både fløte, rømme eller andre meieriprodukter. Juster eventuelt med mer mel om røren blir for tynn.
- 1