Klippfisk med pesto
Ovnsbakt klippfisk med grønn pesto ser ekstra lekkert ut med en tomatsaus ved siden av. Dette er en oppskrift inspirert av det portugisiske kjøkken – egnet for å imponere!
40-60 min
Middels
Slik gjør du
- 1Sett stekeovnen på 180 °C.
- 2Skjær klippfisken i serveringsstykker og smør med pesto.
- 3Ha fiskestykkene på et stekebrett med bakepapir og stek i stekeovnen i ca. 10 minutter.
- 4Skjær fennikel i strimler og kok i hvitvin i et par minutter.
- 5Ta ut fennikelstrimlene og kok kokekraften inn til det halve.
- 6Pisk smør inn i kokekraften, tilsett hakkede soltørkede tomater og hakket persille.
- 7Stek fennikelstrimlene i olje i 1 minutt.
Server klippfisken med stekt fennikel, saus og poteter ved siden av.
- 1