Ingredienser
Pølsewrap med saftig coleslaw passer like godt til lunsj som til en kjapp middag. Dette er garantert en favoritt hos barna, og minst like populært blant de voksne.
Fremgangsmåte
- Coleslaw:
-
Kutt kål og gulrøtter i tynne strimler. Dryss litt salt over og la det stå i ca. 10 minutter. Legg de strimlede grønnsakene i et klede og press ut væsken.
-
Bland sammen med majones og rømme. Smak til med pepper og sitronsaft. Vend kål- og gulrotstrimlene inn i dressingen.
-
Stek pølsene i olje og litt smør i en middels varm stekepanne til pølsene er gylne. Del deretter pølsene i to på langs. Varm tortillalefsene etter anvisning på pakken.
-
Fordel coleslaw over hele lefsen, strø over finkuttet vårløk og legg pølsen i midten. Rull lefsen sammen til en tett rull og del i to på skrå.