Kjøttpølse med søt karrisaus

Kjøttpølse med søt karrisaus

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

I kombinasjon med salat og poteter i karrisaus blir hverdagens pølsemiddag ikke bare sunn, men også utrolig smakfull.

Fremgangsmåte

Rens løken og kutt den i tynne skiver. Skrell potetene og del dem i båter. Skrell eplene, fjern kjernen og skjær eplene i små biter.
Varm 2 ss olje i en stekepanne. Stek løken på middels varme i ca. 4 minutter til den er mør og blank. Ha i potetbåtene og karripulver. Stek under omrøring i 3 minutter. Tilsett hakkede tomater, kokosmelk, knuste buljongterninger, brun farin (eller alternativ), rosiner og eplebiter. La det småkoke i ca. 20 minutter til potetene er gjennomkokt.
Lag salat: Skjær avokadoen og mangoen i terninger. Finhakk rødløken og chilien. Bland sammen avokado, mango, rødløk og chili. Hell over limesaft og smak til med salt.
Server kjøttpølser og poteter i søt karrisaus med isbergsalat og avokado- og mangosalat til. Dryss gjerne over litt hakket persille.